Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razsvetljava

Yazz

Razsvetljava Yazz je zabavna razsvetljava, izdelana iz upogljivih poltrdih žic, ki uporabniku omogoča, da se upogne v katero koli obliko ali obliko, ki ustreza njihovemu razpoloženju. Priložen je tudi priložen vtič, kar omogoča enostavno kombiniranje več kot ene enote skupaj. Yazz je tudi estetsko privlačen, uporabniku prijazen in ekonomičen. Koncept je nastal iz ideje o čim manjšem osvetljevanju do njegovih najbolj osnovnih bistvenih elementov kot končnega izraza lepote, ne da bi pri tem izgubili estetsko vplivno osvetlitev, saj je industrijski minimalizem umetnost sama po sebi.

Ime Projekta : Yazz, Ime oblikovalcev : Dalia Sadany, Naročnik ime : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Razsvetljava

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.