Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Led Sončnik

NI

Led Sončnik NI, inovativna kombinacija sončnice in vrtne svetilke, je povsem nov dizajn, ki uteleša prilagodljivost sodobnega pohištva. Vključujoč klasični senčnik z vsestranskim sistemom razsvetljave naj bi NI Parasol igral pionirsko vlogo pri izboljšanju kakovosti uličnega okolja od jutra do večera. Lastniško zaščiten prst OTC (zatemnilnik z enim dotikom) ljudem omogoča enostavno prilagoditev svetlosti 3-kanalnega svetlobnega sistema. Njegov nizkonapetostni 12V LED gonilnik zagotavlja energijsko učinkovito napajanje sistema z več kot 2000 kosov 0,1 W LED diod, kar ustvarja zelo malo toplote.

Ime Projekta : NI , Ime oblikovalcev : Terry Chow, Naročnik ime : FOXCAT.

NI  Led Sončnik

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.