Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sončniki In Velik Vrtni Gorilnik

NI

Sončniki In Velik Vrtni Gorilnik Popolnoma nov NI Parasol na novo definira osvetlitev na način, da je lahko več kot svetleč predmet. NI inovativno kombinira sončnico in vrtno baklo, od jutra do večera izgleda pametno ob sončnih ležalnikih na bazenu ali drugih zunanjih površinah. Lastniško zaščiten prst OTC (zatemnilnik z enim dotikom) omogoča uporabnikom, da se enostavno prilagodijo želenim nivojem osvetlitve 3-kanalnega sistema osvetlitve. NI sprejema tudi nizkonapetostni 12V LED gonilnik, ki ustvarja zelo malo toplote, kar zagotavlja energijsko učinkovito napajanje sistema z več kot 2000 kosov 0,1 W LED.

Ime Projekta : NI , Ime oblikovalcev : Terry Chow, Naročnik ime : FOXCAT.

NI  Sončniki In Velik Vrtni Gorilnik

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.