Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Lounge Bar

Linear Lounge

Lounge Bar Linear Lounge Bar nudi gostom prefinjeno in čudovito doživetje vin in kosilov. V Linear Lounge Baru je tudi zasebna jedilnica, v kateri je neverjetna paleta finih slad ter inovativni in umetniški koktajli. Luna in glasba na Linearju sta nastavljeni tako, da gostom ustvarjata najboljše mešanice veselja in užitka. Linear Lounge Bar je tudi popoln kraj za profesionalce, ki svoje vrstnike pripeljejo na udoben večer s kapljicami neprimerljivega užitka.

Ime Projekta : Linear Lounge, Ime oblikovalcev : Ketan Jawdekar, Naročnik ime : Double Tree By Hilton.

Linear Lounge Lounge Bar

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.