Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Univerzitetna Kavarna

Ground Cafe

Univerzitetna Kavarna Nova kavarna 'Ground' služi ne le ustvarjanju socialne kohezije med profesorji in študenti inženirske šole, ampak tudi spodbujanju interakcije med in med člani drugih oddelkov na univerzi. Pri načrtovanju smo vključili neobiran volumen betona iz nekdanje seminarske sobe, tako da smo po stenah, tleh in stropu prostora položili paleto orehovih plošč, perforiranega aluminija in razkosa modrega kamna.

Ime Projekta : Ground Cafe, Ime oblikovalcev : Bentel and Bentel Architects/Planners, Naročnik ime : Yale University.

Ground Cafe Univerzitetna Kavarna

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.