Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vodila Viseča Svetilka

Stratas.07

Vodila Viseča Svetilka Z visoko standardno obdelavo in odličnostjo v vsaki podrobnosti si prizadevamo ustvariti preprost, čist in brezčasen dizajn. Še posebej Stratas.07, ki s svojo popolnoma simetrično obliko absolutno sledi pravilom te specifikacije. Vgrajeni LED modul Xicato XSM Artist Series ima indeks barvnega upodabljanja> / = 95, svetilnost 880lm, moč 17W, barvno temperaturo 3000 K - toplo belo (2700 K / 4000 K je na voljo na zahtevo) . Življenjska doba LED modulov navaja proizvajalec s 50.000 ur - L70 / B50, barva pa je konsistentna v celotni življenjski dobi (1x2 koraki MacAdams v življenjski dobi).

Ime Projekta : Stratas.07, Ime oblikovalcev : Christian Schneider-Moll, Naročnik ime : STRATAS-leuchtenmanufaktur-berlin.de e.K..

Stratas.07 Vodila Viseča Svetilka

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.