Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Aplikacija Za Oblikovanje Igrač 3D Tiskanje

ShiftClips

Aplikacija Za Oblikovanje Igrač 3D Tiskanje Aplikacija Toy Maker ShiftClips CAD / CAM je platforma za storitve izdelkov, ki omogoča izumiteljem 10 in več let, da ustvarjajo in 3D-tiskajo svoje gradbene igrače. Preprost GUI aplikacije omogoča uporabnikom, da razvijejo in urejajo obrazce na pametnem tabličnem računalniku ter izberejo več strojnih pritrdilnih elementov ali posnetkov, da se integrirajo s svojimi obrazci, da ustvarijo svoje artikulirane in nastavljive igrače. Uporabnikova ShiftClips prijaznost omogoča idealno izobraževalno orodje za kreativno oblikovanje obrazcev in postopke izdelave izdelkov.

Ime Projekta : ShiftClips, Ime oblikovalcev : Wong Hok Pan, Sam, Naročnik ime : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Aplikacija Za Oblikovanje Igrač 3D Tiskanje

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.