Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Komercialna In Upravna

Sina Complex

Komercialna In Upravna V načrtu je projekt začel delati dihalna pljuča, ki so bila v stiku z odprtim zrakom in so prav tako uživala vegetacijo za zračni filter, zato je bil poskus, da se ta trend nadaljuje v celotni seriji. Tudi nekateri kraji so bili oblikovani na različnih višinah za ogled mesta. Ti kraji so bili obdani z školjkami (vegetacija in modeli) in v celoti ponuja filtriran pogled teh elementov za občinstvo tako od znotraj kot od zunaj, da se zmanjša fizična in vizualna intenzivnost onesnaževanja.

Ime Projekta : Sina Complex, Ime oblikovalcev : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Naročnik ime : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Komercialna In Upravna

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.