Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Modularni Kavč

Cloche Sofa

Modularni Kavč Kavč Cloche je del dela, ki element mestnega življenja pretvori v objekte d'art. Uporablja se lahko kot skulptura, zunanja svetloba ali modularni kavč. Predstavlja evolucijo krajine, ki razstavi ustaljene strukturne standarde in elemente gradbenih materialov ter najdeni material preoblikuje v prefinjeno zasnovo in preoblikuje skupni predmet v smiseln amalgam. Ta kos izkorišča predmete, ki so bili nadrejeni za prvotno uporabo, so bili zavrženi, pridobljeni in obnovljeni.

Ime Projekta : Cloche Sofa, Ime oblikovalcev : Carlo Sampietro, Naročnik ime : Carlo Sampietro Artist.

Cloche Sofa Modularni Kavč

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.