Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sodobna Oblačilna Obleka

Le Maestro

Sodobna Oblačilna Obleka Le Maestro revolucionira obleko s čevlji z vgradnjo matrične pete iz matrice z direktnim kovinskim laserjem (DMLS). 'Matrix peta' zmanjšuje vizualno maso pete in kaže strukturno celovitost čevlja. Za dopolnitev elegantnega vampa se za izrazito asimetrično obliko zgornjega dela uporablja visokozrnatega usnja. Vključitev odseka pete v zgornji del je zdaj sestavljena v elegantno in rafinirano silhueto.

Ime Projekta : Le Maestro, Ime oblikovalcev : Herman Francisco Delos Santos, Naročnik ime : HERMAN FRANCISCO.

Le Maestro Sodobna Oblačilna Obleka

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.