Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vizualizacija Podatkov

Arab spring

Vizualizacija Podatkov Ta projekt je temeljil na konfliktih v Severni Afriki leta 2011. Dogodki, ki so vrhunec dejavnosti doživeli spomladi in so jih poimenovali "Arabska pomlad". Projekt je spiralno zasnovana časovnica, ki je označena kot začetek in konec konflikta. Na koncu spopada so datumi označevalci, ki kažejo na izid spora. Nasičenost črte je število žrtev revolucije. Tako lahko opazujemo osnovni časovni vzorec zgodovinskih trenutkov. Ključni parametri za razvoj takšne vizualizacije podatkov naj bodo enostavnost in strukturiranje izvirnih informacij.

Ime Projekta : Arab spring, Ime oblikovalcev : Kirill Khachaturov, Naročnik ime : RBC.

Arab spring Vizualizacija Podatkov

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.