Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Osvetljena Vaza

Ampoule

Osvetljena Vaza Kaplja svetlobe, arhetipska in čista oblika, ki v svojem dinamičnem zagonu pripoveduje o edinstveni pesmi cvetličnega darila. To je navdihujoča misel o velikanski vazi za en sam cvet, dizajnerskemu izdelku, ki s svojo preprostostjo označuje vsak prostor, ki pripoveduje čarovnost svoje zgodovine.

Ime Projekta : Ampoule, Ime oblikovalcev : Federico Traverso, Naročnik ime : Myyour.

Ampoule Osvetljena Vaza

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.