Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razsvetljava

Roof

Razsvetljava Streha je LED svetilka za notranjost, katere cilj je povečati intimnost komunikacije med pogovori. Konkavna oblika strehe ustvarja zavetje svetlobe za večerje, združuje objekt za sestanke, zabaven sistem razsvetljave za bivanje v notranjosti. Streha je izolator. Določa edinstven prostor, ki združuje obliko in homogeno svetlobo za ljudi pod njimi. Počutiš se izolirano od okolice in se osredotočiš na mizo in komunikacijo. Lesena tekstura te svetilke daje tudi topel in naraven učinek in predstavlja okolju prijazno stran LED tehnologije.

Ime Projekta : Roof, Ime oblikovalcev : Hafize Beysimoglu, Naročnik ime : Derinled.

Roof Razsvetljava

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.