Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Miza, Trezor, Podstavek

Trifold

Miza, Trezor, Podstavek Oblika Trifolda je seznanjena s kombinacijo trikotnih površin in edinstvenim zaporedjem zlaganja. Ima minimalistično, a zapleteno in kiparsko zasnovo, iz vsakega vidika razkriva edinstveno kompozicijo. Zasnova se lahko prilagodi različnim namenom, ne da bi pri tem ogrozili njeno strukturno celovitost. Trifold je predstavitev digitalnih metod izdelave in uporabe novih proizvodnih tehnologij, kot je robotika. Proizvodni proces je bil razvit v sodelovanju z robotskim podjetjem za izdelavo izdelkov, ki je specializirano za zlaganje kovin s 6-osnimi roboti.

Ime Projekta : Trifold, Ime oblikovalcev : Max Hauser, Naročnik ime : .

Trifold Miza, Trezor, Podstavek

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.