Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovalska Miza

Curly

Oblikovalska Miza To večnamensko mizo sta zasnovala oblikovalca principov Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui in Lorene Faure. Deluje kot osrednji element notranje opreme. Celotna oblika je polna razigranih wiggly krivulj, ki dramatično so v nasprotju s tradicionalnimi formalnimi simetričnimi mizami, tako da izstopa kot kiparsko delo, ki pritegne in posega v uporabnike. Na prvi pogled se zdijo krivulje, vendar je vsaka krivina skrbno zasnovana tako, da spodbuja različne sedežne položaje in socialne interakcije.

Ime Projekta : Curly , Ime oblikovalcev : Bean Buro, Naročnik ime : Bean Buro.

Curly  Oblikovalska Miza

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.