Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenska Miza

Bean Series 2

Večnamenska Miza To mizo sta zasnovala oblikovalca principov Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui in Lorene Faure. Projekt so ga navdihnile vijugaste oblike francoskih krivulj in sestavljanke puzzle ter služijo kot osrednji del v pisarniški konferenčni sobi. Celotna oblika je polna vijuganja, kar je dramatičen odmik od tradicionalne formalne poslovne konferenčne mize. Trije deli mize so lahko preoblikovani v različne splošne oblike, da se spremenijo sedeži; stalno stanje sprememb ustvarja igrivo vzdušje za kreativno pisarno.

Ime Projekta : Bean Series 2, Ime oblikovalcev : Bean Buro, Naročnik ime : Cheil .

Bean Series 2 Večnamenska Miza

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.