Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše

Casa Dova

Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše Igranje, sprejemanje skoraj okoli posameznika, s svetlobo, ki razsvetljuje, vendar ne kot referenčno točko. Inovativni materiali, tehnološko dovršeni in popolnoma integrirani. S seboj prinašajo izjemne znake, da so "mojstri" arhitekture minili in da se zdaj znajdejo in postavljajo v ospredje svojo mladost. Združuje prvotni sijaj z znanjem, tehniko in utopijo čustev, ki je bila nekoč čudovita spretnost, v presenetljivem okolju modernosti, "starega" in edinstvenega.

Ime Projekta : Casa Dova, Ime oblikovalcev : Alessandro Marchelli, Naročnik ime : Casa DOVA.

Casa Dova Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.