Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Talne Ploščice

REVICOMFORT

Talne Ploščice REVICOMFORT je odstranljivo in večkratno uporabo tal. Hitro in enostavno nanašanje. Pripravljeno za uporabo. Idealno za preoblikovanje. V enem samem izdelku združuje tehnične značilnosti porcelanskih ploščic za celotno telo, ekonomske prednosti poenostavljene namestitve, ki prihranijo čas, enostavnost mobilnosti in ponovno uporabo v različnih prostorih. REVICOMFORT je na voljo v več kolekcijah Revigrés: različni učinki, barve in površine.

Ime Projekta : REVICOMFORT, Ime oblikovalcev : Revigres, Naročnik ime : Revigres.

REVICOMFORT Talne Ploščice

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.