Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vila

Asara

Vila 90 odstotkov celotne površine Irana je suho in polsuho. V zadnjih letih se je povpraševanje po zelenih površinah povečalo, saj se je količina gradnje na teh območjih povečala in prispeva k degradaciji okolja " je dejal arhitekt projekta. Glavne prednostne naloge za zasnovo so bile ohranjanje naravnega okolja in funkcija vile, oblikovana na podlagi obsežne dvoosne osi Z, ki ustoliči stavbo in pusti tla, Y pregib pa vključi v panoramske poglede tako visoko raven, dodeljeno bivalnemu prostoru in nizko raven namenjen spanju in prostoru za goste.

Ime Projekta : Asara, Ime oblikovalcev : Jafar Lotfolahi, Naročnik ime : Point studio.

Asara Vila

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.