Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisarniška Miza

Divax

Pisarniška Miza Divax je nova pisarniška miza, ki jo je zasnoval Sahar Bakhtiari Rad in jo ustvaril Amirhossein Javadian, s posebnim in edinstvenim dizajnom. Drugače je od drugih vrst miz, saj ustvarja novo delovno mesto, ki bo pritegnilo zaposlene in povečalo poslovno zaupanje. Majhna recepcija je vez med zaposlenim in strankami. Zaposleni lahko na mizo postavijo nekaj rastlin, da povečajo kisik na delovnem mestu in zmanjšajo onesnaženost.

Ime Projekta : Divax, Ime oblikovalcev : Sahar, Naročnik ime : Novin Tarh Arsh Ashian(DIVAX)Co..

Divax Pisarniška Miza

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.