Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vizualna Umetnost

Scarlet Ibis

Vizualna Umetnost Projekt je zaporedje digitalnih slik škrlatnega Ibisa in njegovega naravnega okolja s posebnim poudarkom na barvi in njihovem živahnem odtenku, ki se stopnjuje, ko ptica raste. Delo se razvija med naravnim okoljem, ki združuje resnične in namišljene elemente, ki zagotavljajo edinstvene lastnosti. Škrlatni ibis je domača ptica Južne Amerike, ki živi na obalah in močvirjih severne Venezuele, živahna rdeča barva pa predstavlja vizualni spektakel za gledalca. Ta zasnova je poudariti plemenit polet škrlatnega ibisa in žive barve tropske favne.

Ime Projekta : Scarlet Ibis, Ime oblikovalcev : Gabriela Delgado, Naročnik ime : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis Vizualna Umetnost

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.