Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetilka Za Navzdol

Sky

Svetilka Za Navzdol Lahkotno prileganje, ki se zdi, da lebdi. Tanek in lahek disk je bil nameščen nekaj centimetrov pod stropom. To je oblikovalski koncept, ki ga je Sky dosegel. Nebo ustvarja vizualni učinek, zaradi katerega je videti, da je svetilka suspendirana na 5 cm od stropa, pri čemer ta svetloba ustreza osebnemu in drugačnemu slogu. Zaradi visokih zmogljivosti je Sky primerno za osvetlitev z visokih stropov. Vendar pa je s svojim čistim in čistim dizajnom mogoče razumeti kot odlično možnost za osvetlitev vseh vrst notranje opreme, ki želijo prenašati minimalno noto. Končno oblikovanje in delovanje skupaj.

Ime Projekta : Sky, Ime oblikovalcev : Rubén Saldaña Acle, Naročnik ime : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Sky Svetilka Za Navzdol

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.