Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vgradna Razsvetljava

Drop

Vgradna Razsvetljava Drop je lahka namestitev, oblikovana z iskanjem minimalistične estetike in vedrega vzdušja. Njen navdih je bila naravna svetloba, hladnost, strešna okna, zbranost in vedrina. Brezhibna fuzija med funkcionalnostjo in lepoto, popolna harmonija, ki jo doseže strop in lahka namestitev. Drop je bil zasnovan kot naklon, ne pa motnja, da bi spodbudil notranjo obliko, ki teče naravno, minimalistično in prijetno. Naš cilj je bil pridobiti estetske trende in jih spremeniti v oblikovalske vrednote, ki bodo veljale za to novo svetilko. Eleganca in izvedba, popolnoma združeni.

Ime Projekta : Drop, Ime oblikovalcev : Rubén Saldaña Acle, Naročnik ime : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Drop Vgradna Razsvetljava

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.