Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Mizica Za Kavo

Papillon

Mizica Za Kavo Papillon je kiparska, a funkcionalna mizica za kavo, ki na enostaven in eleganten način rešuje uporabo in shranjevanje miz ali postavitev knjig in revij. Enoten, raven element je združen v prostorsko strukturo, ki ga je treba položiti pod stekleno ploščo, s čimer zagotovimo nagnjen prostor za shranjevanje, ki vedno vnese svojo vsebino v ohlapen vrstni red. Medtem ko prazni, podporni elementi prikličejo listje in odprte knjige v naključni harmoniji, ki le subtilno mutira, če se v notranjosti naberejo bralne snovi.

Ime Projekta : Papillon, Ime oblikovalcev : Oliver Bals, Naročnik ime : bcndsn.

Papillon Mizica Za Kavo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.