Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetilka

the Light in the Bubble

Svetilka Luč v mehurčku je sodobna žarnica v spomin na staro žarnico Edisonove žarnice. To je vodilni vir svetlobe, nameščen znotraj pločevine iz pleksi stekla, ki ga je razrezal laser z obliko žarnice. Žarnica je prozorna, vendar ko vklopite luč, lahko vidite žarilno nitko in obliko žarnice. Lahko se uporablja kot obešena luč ali pri zamenjavi tradicionalne žarnice.

Ime Projekta : the Light in the Bubble, Ime oblikovalcev : Andrea Ciappesoni, Naročnik ime : Ciappesoni lighting+design.

the Light in the Bubble Svetilka

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.