Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje Notranjosti Šole

Ipek University

Oblikovanje Notranjosti Šole 16500 m2 površine s pripravljalno šolo, skupaj 7 trgovin in amp, učilnice, sejne sobe, pisarniške prostore, predavalnice, 2 kavarni in preddverje, kjer je zasnovana struktura. Na splošno sta vhod v pritličje in del dobrodošlice v kavarni razpadla skupaj in sta v vsakem nadstropju galerijskega prostora nastajala, kar ustvarja različne sloje, ki spreminjajo percepcijo med vsemi ravnmi oblikovalskega pristopa.

Ime Projekta : Ipek University , Ime oblikovalcev : Craft312 Studio, Naročnik ime : Craft312 Studio.

Ipek University  Oblikovanje Notranjosti Šole

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.