Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

Tekant

Stol Tekant je sodoben stol zaradi materialov, ki jih izdeluje in kako deluje konstrukcija. Njegovo bistvo izvira iz geometrijske kombinacije strateškega pregleda strukture, ki izhaja iz geometrijske igre trikotnikov, zaradi česar je Tekant zelo odporen stol. Metakrilatno oblazinjenje je vključeno, da izraža občutek lahkotnosti in vidne jasnosti, zaradi česar je struktura glavni element stola. Tekant se lahko igra z različnimi barvami strukture in metakrilatskega oblazinjenja, tako da lahko naredite svojo kombinacijo Tekant stola.

Ime Projekta : Tekant, Ime oblikovalcev : Sebastian Dominguez Enrich, Naročnik ime : Dominguez Sanz + Enrich.

Tekant Stol

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.