Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Igralna Plošča

smart board

Igralna Plošča Ta igralna deska predstavlja didaktične vire, ki otrokom pomagajo pri pridobivanju znanja, spretnosti, izrazov in izkušenj v vrtcu. Uporaba te table spodbuja in izboljšuje razvoj finih motoričnih sposobnosti, praktičnih veščin ter logičnega in matematičnega razmišljanja. Tudi te table spodbujajo kognitivni razvoj in spodbujajo razvoj govora. Na zabaven in enostaven način bodo otroci med igranjem z deskami razvijali svoje sposobnosti in vadili določene veščine. Pametne plošče vsebujejo nadzor nad napakami in spodbujajo razvoj domišljije in kreativnosti.

Ime Projekta : smart board, Ime oblikovalcev : Ljiljana Reljic, Naročnik ime : smart board.

smart board Igralna Plošča

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.