Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Katalog Grafičnih Umetnosti

Grafika ASP Krakow

Katalog Grafičnih Umetnosti Jubilejni album praznuje 45-letnico Fakultete za grafično umetnost na Akademiji za likovno umetnost v Krakovu. Vsebuje širok spekter vrhuncev šole: umetniška dela učiteljev in učencev, arhivske fotografije, časovnice zaposlitve učiteljev, zemljevidi z zgradbami akademije, indeks diplomantov. Kakovost: 3 različni deli; 5 platnic, zloženih na pol, kot so aktovke tradicionalnih tiskanin iz kartona; barvni in reliefni naslovi na platnicah, ki izzovejo kovinsko matriko; oblikovane namerne tiskarske napake; prišita vezana z vidno hrbtenico, ki jo pokriva trebušni pas.

Ime Projekta : Grafika ASP Krakow, Ime oblikovalcev : Aleksandra Toborowicz, Naročnik ime : Faculty of Graphic Arts at the Jan Matejko Academy of Fine Arts in Cracow.

Grafika ASP Krakow Katalog Grafičnih Umetnosti

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.