Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sestavljeni Glasbeni Instrument

Celloridoo

Sestavljeni Glasbeni Instrument Celloridoo je nov glasbeni instrument, ki je sestavljen iz naklonjenega godalnega inštrumenta, kot je violončelo, in Didgeridoo, avstralski preprost pihalni instrument. Celloridoo kot harmofon, ki ga igra lok, je uglašen v petine, začenši z A3, sledijo D3, G2 in nato C2 kot najnižja vrvica. Drugi del instrumenta kot aerofon je nastavljen na tipki C, ki je primerna za številne vrste glasbe. Ta del se igra z nenehno vibrirajočimi ustnicami, s katerimi proizvaja drona, medtem ko uporablja posebno tehniko dihanja, imenovano krožno dihanje.

Ime Projekta : Celloridoo, Ime oblikovalcev : Aidin Ardjomandi, Naročnik ime : Aylin Design.

Celloridoo Sestavljeni Glasbeni Instrument

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.