Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Japonska Restavracija Z Rezinami

Saboten Beijing the 1st

Japonska Restavracija Z Rezinami To je japonska veriga restavracij, imenovana Saboten, prva vodilna restavracija na Kitajskem. Deformacija naše tradicije in dobra lokalizacija sta bistvenega pomena za lažje sprejemanje japonske kulture v tujih državah. Tu smo si ob ogledu prihodnjih vizij restavracijske verige izdelali modele, ki bodo postali koristni priročniki, ko se bomo razširili na Kitajsko in tudi v tujino. Potem je bil eden naših izzivov razumeti pravilno razumevanje "japonskih podob", ki jih imajo tujci. Osredotočili smo se predvsem na "tradicionalno Japonsko". Trudili smo se, kako ga vključiti.

Ime Projekta : Saboten Beijing the 1st, Ime oblikovalcev : Aiji Inoue, Naročnik ime : Saboten.

Saboten Beijing the 1st Japonska Restavracija Z Rezinami

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.