Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Katalog

Classical Raya

Katalog Ena stvar o Hari Raya - to je, da brezčasne Raye pesmi preteklosti še vedno ostajajo blizu srcu ljudi vse do danes. Kakšen boljši način, da to storite kot s temo 'Klasična Raya'? Da bi predstavili bistvo te teme, je katalog darilnih ovir zasnovan tako, da spominja na star vinilni zapis. Naš cilj je bil: 1. Ustvariti poseben dizajn, ne pa strani, sestavljene iz slikovnih izdelkov in njihovih cen. 2. Ustvari raven spoštovanja do klasične glasbe in tradicionalne umetnosti. 3. Izvedite duha Hari Raya.

Ime Projekta : Classical Raya, Ime oblikovalcev : Vincent Teoh Boon Seang, Naročnik ime : Giftseries Sdn. Bhd..

Classical Raya Katalog

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.