Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Viseča Svetilka

Golden cuboids

Viseča Svetilka Zlate kocke iz Goba so narejene v skladu s harmonijo. Polihedroni, napetost in zlato razmerje zasedajo osrednji položaj v tej zasnovi. je ključ do lepote in neke vrste doslednosti, ki jo najdemo v moči zlatih kuboidov. To vzmetenje vpenjala deluje na sistemu škripcev. Lahko sprejme množico različnih oblik, ki filtrirajo svetlobne žarke, zato lahko sobo oblečejo v sence, čiste in raznolike linije. Čistost in osvetlitev se povečata z lahkotnostjo uporabljenih materialov.

Ime Projekta : Golden cuboids, Ime oblikovalcev : Nicolas Brevers,, Naročnik ime : Gobo.

Golden cuboids Viseča Svetilka

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.