Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Butični Hotel

108T Playhouse

Butični Hotel 108T Playhouse je butični hotel, ki ponuja pogled na Singapurski način življenja. Popestrimo z igrivimi oblikovalskimi elementi, ki pritegnejo čute, lahko gostje spoznajo Singapurjevo dediščino, zgodovino in kulturo. Čaka jih pristno doživetje, saj so apartmaji zasnovani tako, da živijo v njih, ne le za prenočevanje. 108T Playhouse, ki je sama po sebi destinacija, sprejema goste, da se zadržijo v svojih prostorih in na enem mestu doživijo, kako je živeti, delati in se igrati - fenomen, ki je v Singapurju vse manj pogost.

Ime Projekta : 108T Playhouse, Ime oblikovalcev : Constance D. Tew, Naročnik ime : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse Butični Hotel

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.