Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Za Majico Z Omejeno Izdajo

Sneaker Freaker

Embalaža Za Majico Z Omejeno Izdajo Navdih za škatle za pice. Naloga za eskju je bila natisniti omejeno majico z ilustracijo, ki je bila sprva narejena za nemško revijo obutve Sneaker Freaker. Paket je moral biti cenovno ugoden, a kul, ročno izdelan in okolju prijazen z osebnim občutkom. Kupili so nekaj kartonskih škatel, takšnih, ki so na voljo povsod po spletu in oblikovali površino s spreminjanjem tonskih vrednosti in intenzivno rdečo barvo, da bi povečali moč logotipa. Kombinacija analognih tehnik s sodobno tipografijo in ilustracijami vodi k edinstvenemu videzu.

Ime Projekta : Sneaker Freaker, Ime oblikovalcev : eskju · Bretz & Jung, Naročnik ime : Sneaker Freaker, Germany.

Sneaker Freaker Embalaža Za Majico Z Omejeno Izdajo

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.