Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Program Zvestobe Kreditnih Kartic

Education Currency

Program Zvestobe Kreditnih Kartic To je program zvestobe bančnih kartic co, sponzoriran med banko izdajateljem in partnersko izobraževalno ustanovo, ki podeljuje nagrade v obliki pravic do učne ure, ki so se nabrale večjim enotam, ki so pravice do kreditnih ur, ki jih imetniku kartice dodeli z njegovo porabo s kartico, nakopičene pravice do kreditnih ur bodo se unovči, ko bo opravil izobraževanje na tej partnerski izobraževalni ustanovi. Banka bo v zameno za dane pravice do kreditnih ur s to institucijo sklenila pogodbo o izmenjavi pristojbin. Cilj projekta je finančno podpreti ljudi pri doseganju izobraževalnih ciljev in izobraževalnega sektorja.

Ime Projekta : Education Currency, Ime oblikovalcev : Youssef Abdel Zaher, Naročnik ime : Youssef Abdel Zaher.

Education Currency Program Zvestobe Kreditnih Kartic

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.