Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenska Miza

Portable Lap Desk Installation No.1

Večnamenska Miza Ta prenosna namestitev prenosnega računalnika št.1 je zasnovana tako, da uporabnikom zagotavlja delovni prostor, ki je prilagodljiv, vsestranski, osredotočen in urejen. Pisalna miza je zelo varčna rešitev za pritrditev na steno in jo je mogoče shraniti ravno ob steno. Pametno mizo je mogoče odstraniti s stenskega nosilca, kar uporabniku omogoča, da jo uporablja kot mizo na različnih mestih doma. Na mizi je tudi utor na vrhu, ki ga lahko uporabite kot stojalo za telefon ali tablico za izboljšanje uporabniške izkušnje izdelka.

Ime Projekta : Portable Lap Desk Installation No.1, Ime oblikovalcev : Liyang Liu, Naročnik ime : Yois design.

Portable Lap Desk Installation No.1 Večnamenska Miza

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.