Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Šal

Sirin and Alkonost - the Keepers of life

Šal Prvotna kompozicija tradicionalnih ruskih mitoloških podob, Sirin in Alkonost, je natisnjena na 100% svilenih šal (serigrafija, 11 barv). Sirin je bil obdarjen z magičnimi lastnostmi zaščitne narave, lepote, sreče. Alkonost je Ptica zore, ki nadzoruje veter in vreme. "Na oceanskem morju na otoku Buyan stoji močan močan hrast." Obe ptici, ki sta gradili gnezdo v Hrastu, sta na Zemlji začeli novo življenje. Drevo življenja je postalo simbol življenja in , ki ščiti dve ptici, simbol dobrega počutja in družinske sreče.

Ime Projekta : Sirin and Alkonost - the Keepers of life, Ime oblikovalcev : Ekaterina Ezhova, Naročnik ime : Katja Siegmar.

Sirin and Alkonost - the Keepers of life Šal

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.