Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hotel, Rezidence, Spa

Hotel de Rougemont

Hotel, Rezidence, Spa Zasnova hotela de Rougemont, ki je bila namenjena zahtevni mednarodni stranki, najti skupno točko med tradicionalnim švicarskim slogom brunarice in sodobnim luksuznim letoviščem. Navdušena iz okoliške narave in lokalne arhitekture je notranjost zasnovana tako, da prenaša duh alpskega gostoljubja, znova izumlja tradicijo z uravnoteženo kombinacijo starega in novega. Avtentične naravne materiale in tradicionalno izdelavo odlikuje čist podloga, kjer podrobnosti po meri in prefinjene svetilke in zaključki izžarevajo podcenjen občutek elegance.

Ime Projekta : Hotel de Rougemont, Ime oblikovalcev : Claudia Sigismondi, Andrea Proto, Naročnik ime : PLUSDESIGN.

Hotel de Rougemont Hotel, Rezidence, Spa

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.