Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

Tulpi-seat

Stol Tulpi-design je nizozemski oblikovalski studio s pridihom čudovitega, izvirnega in igrivega dizajna za notranje in zunanje okolje, s poudarkom na javnem oblikovanju. Marco Manders je s sedežem v Tulpiju dosegel mednarodno priznanje. Vpadljiv sedež Tulpi bo dodal barvo vsakemu okolju. Je idealna kombinacija dizajna, ergonomije in trajnosti z ogromnim dejavnikom zabave! Sedež Tulpi se samodejno zloži, ko se potnik vstane, kar zagotavlja čist in suh sedež za naslednjega uporabnika! S 360-stopinjskim vrtenjem sedež Tulpi omogoča izbiro lastnega pogleda!

Ime Projekta : Tulpi-seat, Ime oblikovalcev : Marco Manders, Naročnik ime : Tulpi BV.

Tulpi-seat Stol

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.