Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ogrlica

Sakura

Ogrlica Ogrlica je zelo prilagodljiva in narejena iz različnih kosov, ki se spajajo neopazno skupaj, da se lepo kaskadno prilegajo na predel ženskega vratu. Srednje rože na desni strani se zasukajo, zato je levi krajši del ogrlice ločeno uporabljen kot broška. Ogrlica je glede na 3D obliko in kompleksnost kosa zelo lahka. Bruto teža zanjo znaša 362,50 grama 18 karat, 518,75 karata kamna in diamantov

Ime Projekta : Sakura, Ime oblikovalcev : Nada Khamis Mohammed Al-Sulaiti, Naročnik ime : Hairaat Fine Jewellery .

Sakura Ogrlica

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.