Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vzmetena Svetilka

Spin

Vzmetena Svetilka Spin, ki ga je oblikoval Ruben Saldana, je viseča LED svetilka za poudarjeno osvetlitev. Minimalistični izraz njegovih bistvenih linij, njegova zaobljena geometrija in oblika dajeta Spinu čudovit in skladen dizajn. Njegovo telo, v celoti izdelano iz aluminija, daje lahkotnost in konsistenco, hkrati pa deluje kot hladilnik. Njegova natančno postavljena stropna podlaga in njen ultra tanek tenzor ustvarja občutek zračne plovnosti. Spin je na voljo v črni in beli barvi, saj je popolna svetilka za postavitev v palice, pulti, vitrine ...

Ime Projekta : Spin, Ime oblikovalcev : Rubén Saldaña Acle, Naročnik ime : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Spin Vzmetena Svetilka

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.