Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Reflektor

Thor

Reflektor Thor je LED-reflektor, ki ga je zasnoval Ruben Saldana, z zelo visokim pretokom (do 4.700Lm), porabo od samo 27 W do 38W (odvisno od modela) in zasnovo z optimalnim termičnim upravljanjem, ki uporablja samo pasivno odvajanje. Tako Thor izstopa kot edinstven izdelek na trgu. V svojem razredu ima Thor kompaktne dimenzije, saj je voznik vgrajen v svetilko. Stabilnost središča mase nam omogoča, da namestimo toliko Thorja, kot si želimo, ne da bi stezo nagibali. Thor je LED-reflektor, idealen za okolje z močnimi potrebami svetlobnega toka.

Ime Projekta : Thor, Ime oblikovalcev : Rubén Saldaña Acle, Naročnik ime : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Thor Reflektor

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.