Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Uhan

Night Light

Uhan Zamisel o koščku fosforescentnega nakita, ki sveti in sveti v temi, se je navdihnila v bioluminiscenci brezenskih rib. Te vrste rib živijo v globinah oceana in tudi v popolni temi se s svojo skrivnostno sposobnostjo osvetlitve naredijo vidne in privlačne za nasprotni spol. S tem izvrstnim umetniškim delom želi ženskam dati priložnost, da zasijejo tudi ponoči.

Ime Projekta : Night Light, Ime oblikovalcev : Gabriel Juliano, Naročnik ime : Gabriel Juliano.

Night Light Uhan

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.