Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kozarci Za Vodo In Žganje

Primeval Expressions

Kozarci Za Vodo In Žganje Jajčna kristalna kozarca z nagnjenim rezom. Preprosta kapljica steklaste tekočine, naravna leča, ujeta v živahna kristalna kozarca, ki radostno zibajo na svoji okroglosti, hkrati pa ohranjajo stabilnost s premišljeno razporeditvijo materialov. Njihovo zibanje ustvarja sproščeno in zabavno vzdušje. Kozarci se držijo diskretno na dlani. V simbiozi z mehko zasnovanimi, ročno izdelanimi podstavki iz oreha ali ksilita - starodavnega lesa. Dopolnjen z orehovim pladnjem v obliki elipse za tri ali deset kozarcev in pladenj za hrano s prsti. Pladnji so vrtljivi zaradi svoje gladke eliptične oblike.

Ime Projekta : Primeval Expressions, Ime oblikovalcev : Mateja Krasovec Pogorelcnik, Naročnik ime : Stories Design.

Primeval Expressions Kozarci Za Vodo In Žganje

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.