Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Simulator Za Upravljavca Viličarjev

Forklift simulator

Simulator Za Upravljavca Viličarjev Simulator upravljavca viličarjev iz podjetja Sheremetyevo-Cargo je poseben stroj, namenjen usposabljanju voznikov viličarjev in preverjanju usposobljenosti. Predstavlja kabino z nadzornim sistemom, sedečim prostorom in zložljivim panoramskim zaslonom. Glavni material telesa simulatorja je kovina; na voljo so tudi plastični elementi in ergonomske vložke iz integralne poliuretanske pene.

Ime Projekta : Forklift simulator, Ime oblikovalcev : Anna Kholomkina, Naročnik ime : Sheremetyevo-Cargo.

Forklift simulator Simulator Za Upravljavca Viličarjev

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.