Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Trgovina Z Otroškimi Oblačili

PomPom

Trgovina Z Otroškimi Oblačili Zaznavanje delov in celote prispeva k geometriji, ki jo je enostavno prepoznati in daje poudarek izdelkom za prodajo. Težave so v ustvarjalnem dejanju povečale velike grede, ki so razbile prostor, že z majhnimi dimenzijami. Možnost nagiba zgornje meje z referenčnimi meritvami vitrine, grede in zadnje strani trgovine je bila začetek žrebanja preostalega programa; naklada, razstava, pult za storitve, komoda in shramba. Nevtralna barva prevladuje v prostoru, ki jo poudarjajo močne barve, ki prostor označujejo in organizirajo.

Ime Projekta : PomPom, Ime oblikovalcev : Albertina Oliveira, Naročnik ime : Albertina Oliveira - Arquitectura Unipessoal Lda.

PomPom Trgovina Z Otroškimi Oblačili

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.