Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Teleskopski Stolpec

Uni-V

Teleskopski Stolpec Minimalističen slog z elegantnim tonom je "Uni-V" teleskopski stolpec, zasnovan za lastnosti s panoramskim pogledom. Izdelano iz aluminija, ki nadgradi privlačnost in stabilnost. Dimenzija je dobro sorazmerna, zato njen notranji stolpec nima smisla samo za 360 ° vrtenje, temveč tudi omogoča ergonomsko nastavitev višine. Z zgornjimi mehanskimi sklepi, ki med gledanjem zagotavljajo popolnoma prosta gibanja za tekočnost. Vsaka notranja ali zunanja namestitev, njegova zasnova ustvarja slog sodobnega dekorja.

Ime Projekta : Uni-V, Ime oblikovalcev : Jessie W. Fernandez, Naročnik ime : VISIMAXI.

Uni-V Teleskopski Stolpec

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.