Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjska Hiša

Monochromatic Space

Stanovanjska Hiša Enobarvni prostor je hiša za družino, projekt pa je bil namenjen preoblikovanju življenjskega prostora na celotni tleh, da bi vključil posebne potrebe novih lastnikov. Za starejše mora biti prijazen; imajo sodobno notranjo opremo; dovolj skritih prostorov za shranjevanje; oblikovanje pa mora vključevati ponovno uporabo starega pohištva. Podjetje Summerhaus D'zign je sodelovalo kot svetovalno oblikovanje notranje opreme, kar je ustvarilo funkcionalen prostor za vsakdanje življenje.

Ime Projekta : Monochromatic Space, Ime oblikovalcev : Summerhaus D'zign Pte Ltd, Naročnik ime : Summerhaus D'zign Pte Ltd.

Monochromatic Space Stanovanjska Hiša

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.