Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pomorski Muzej

Ocean Window

Pomorski Muzej Koncept zasnove sledi ideji, da zgradbe niso zgolj fizični predmeti, ampak artefakti s pomenom ali znaki, razpršeni po večjem družbenem besedilu. Sam muzej je artefakt in plovilo, ki podpira idejo o potovanju. Perforiranje poševnega stropa krepi slovesno vzdušje globokega morja in velika okna ponujajo kontemplativen pogled na ocean. Z optimizacijo morskega okolja in združevanjem z dih jemajočimi podvodnimi razgledi muzej iskreno odraža svojo funkcijo.

Ime Projekta : Ocean Window, Ime oblikovalcev : Nikolaos Karintzaidis, Naročnik ime : Nikolaos Karintzaidis.

Ocean Window Pomorski Muzej

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.